Politică

VIDEO: Năstase este adevăratul candidat al lui Dodon pentru funcția de primar al Chișinăului

Pinterest LinkedIn Tumblr

Într-o postare pe facebook, deputatul blocului ACUM, Octavian Țîcu, a declarat că Andrei Năstase ar fi soluția lui Igor Dodon pentru municipiul Chișinău. Țîcu l-a îndemnat pe șeful Platformei DA să se reatragă din cursa electorală.

Acest subiect a fost abordat și în cadrul unei noi emisiuni marca „Radar Politic”. Autorul a declarat că aceste acuzații grave aduse de Țîcu vin să întărească ideea precum că după alegerile locale din 20 octombrie curent, Republica Moldova ar putea o altă majoritate parlamentară. În acest sens, a fost amintită și declarația lui Dodon de la o emisiune televizată, precum că dacă ar dori, PSRM într-o săptămână își face propria majoritate parlamentară.

„De ce ar dori Dodon și Năstase o altă majoritate parlamentară? Ei bine, pentru că acesta este scopul lor încă din timpul protestelor din 2015 și 2016, când Maia Sandu avea interzis pe scena Platformei DA din Piața Marii Adunări Naționale, iar Năstase cu Usatîi și Dodon încercau să genereze alegeri anticipate pentru a forma ulterior o coaliție de guvernare. Pentru cei care încă mai cred că trimisul cancelariei cerești este unionist și pro-european, vă amintesc că acesta declara deschis că atunci când va veni la guvernare cu PSRM, va pune batista pe țambal ce ține de cursul pro-european al țării.” a punctat Ion Harghel.

Autorul emisiunii „Radar Politic” a mai spus că Primăria Chișinău ar putea să-i fi fost promisă lui Năstase chiar de Dmitri Kozak, în schimbul votului pe care Andrei Năstase l-a oferit Federației Ruse la APCE.

 

loading...

Comments are closed.