Alte știri

VIDEO: Năstase pregătește ELIBERAREA lui Veaceslav Platon?!

Pinterest LinkedIn Tumblr

La 100 de zile de activitate, autorul emisiunii „Radar Politic” a vorbit despre reușitele actualei guvernări în domeniul justiției, atrăgând atenția că mai multe instituții, printre care CNA și Procuratura Generală, au ajuns sub influența lui Igor Dodon, prin persoanele numite la conducerea acestor instituții.

„La capitolul reformarea justiției trebuie să menționez că mai multe instituții au fost în sfârșit eliberate de Plahotniuc. Astfel, noul șef al CNA este fostul consilier al lui Igor Dodon. La fel și Procurorul General interimar ar fi omul lui Dodon, ori liderul socialiștilor deja ne-a și deprins să anunțe când Procurorul va merge în Parlament pentru a cere ridicarea imunității unor deputați. Ori dacă nu este așa, de unde ar cunoaște președintele Dodon agenda procurorului?”, a menționat Ion Harghel.

Cât despre activitatea Ministerului Afacerilor de Interne, autorul a declarat că Năstase a pus cruce pe reforma justiției, făcând referire la răstignirea instalată recent de Năstase în sediul MAI.

Autorul emisiunii „Radar Politic” a trecut în revistă și intenția fratelui liderului PPDA, Vasile Năstase, de a candida pentru funcția de deputat, pe circumscripția 33, unde a candidat la alegerile parlamentare din 24 februarie recent și fratele acestuia.

„Vasile Năstase, precum fratele lui, este decis să reformeze justiția. Doar că el nu va instala răstigniri, dar va elibera toți deținuții politici din penitenciarul 13, pe care Plahotniuc și-a permis să-i închidă. Cu alte cuvinte, prioritatea lui Vasile Năstase în calitate de deputat va fi eliberarea lui Vlad Filat și a raiderului Veaceslav Platon.”, se spune în emisiune.

Întreaga ediție poate fi vizionată  mai jos.

loading...

Comments are closed.