(video) Petiție a locuitorilor municipiului Bălți împotriva alocării a 8 milioane pentru reconstrucția saunei orășenești

primaria balti, partidul nostru, nicolai grigorisin, tineretul democrat, pdm balti, sauna balti, terenuri de joaca contructie, spalari de bani

Președintele organizației de tineret din Bălți al Partidului Democrat din Moldova, Alexei Onoico a postat pe profilul său de Facebook un video prin care cheamă locuitorii orașului pe data de 4 noiembrie în fața Primăriei pentru a semna o petiție comună împotriva alocării a 8 milioane de lei pentru reconstrucția saunei orășenești.

Tânărul afirmă că există probleme mult mai grave în oraș decât organizarea unui loc comun în care pensionarii din localitate vor putea merge să se băiască. Onoico amintește de faptul că în oraș nu există comodități și locuri de agrement. Nu există nimic bun pentru a merge cu familia, nu sunt parcuri, terenuri de joacă. Aceste lucruri nu se construiesc pentru că nu sunt bani, Alexei Onoico spune că primăria mereu se justifică că nu dispune de bani pentru canalizare, apeduct, drumuri, terenuri de joacă pentru copii, nu sunt bani pentru a susține tinerii sportivi, tinerele talente dar s-au găsit bani pentru reconstrucția saunei din oraș.

Alexei Onoico cheamă părinții copiilor din Bălți pentru a cere de la administrația municipală ca aceștia să se sfătuie cu ei în privința cheltuielilor, mai ales când este vorba despre sume mari, precum în cazul de față. Tânărul democrat spune că trebuie să cheme oamenii la primărie pentru a cere ca acești bani să fie investiți în curțile orășenești, în politici de tineret, pentru a stimula noile generații să rămână în oraș pentru că există riscul real ca să rămână fără tineret în oraș cu astfel de inițiative retrograde.

Toți cei care nu sunt de acord cu cheltuielile nejustificate în repararea saunei din oraș, sunt chemați la ora 15.00 în fața primăriei municipiului Bălți pentru a cere ca cele 8 milioane să fie alocate pentru terenuri de joacă pentru copii, terenuri sportive, dezvoltarea culturală a tinerelor generații.

Total
0
Shares
Total
0
Share