Actual

VIDEO // Președintele Parlamentului a discutat cu noul Ambasador al Republicii Belarus la Chișinău

Pinterest LinkedIn Tumblr

Republica Moldova este interesată în crearea întreprinderilor moldo-belaruse în diferite domenii ale economiei. Declarația a fost făcută de Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi la întrevederea, de astăzi, cu noul Ambasador al Republicii Belarus la Chișinău, Anatolii Kalinin, transmite Telegraph.md

Speakerul a felicitat diplomatul cu numirea sa în funcția de Ambasador al Republicii Belarus în Republica Moldova și a salut venirea la Chișinău. ”Relațiile noastre cu Belarus sunt foarte bune, avem o colaborare frumoasă și sunt convinsă că acestea vor fi dezvoltate și intensificate în următoarea perioadă”, a menționat Zinaida Greceanîi.

Potrivit Președintelui Parlamentului, țara noastră este interesată în dezvoltarea proiectelor de infrastructură, de reabilitare a drumurilor, a căii ferate, precum și în domeniul agricol, inclusiv prin crearea întreprinderilor mixte.

La rândul său, Ambasadorul a mulțumim pentru deschidere și primire călduroasă în țara noastră, precum și a exprimat disponibilitatea de a susține noi proiecte bilaterale.

Aceasta este prima întâlnire a celor doi oficiali.

Citește și: ULTIMA ORĂ // Luptătorii K1, achitați în dosarul omorului din fața unui club de noapte

loading...

Comments are closed.