VIDEO // Procesul de acumulare a fondurilor bugetare ale municipiului Bălți a fost îmbunătățit, spune primarul Alexandr Petkov

Procesul de acumulare a fondurilor bugetare ale municipiului Bălți a fost îmbunătățit. Potrivit primarului municipiului, Alexandr Petkov, acest lucru, la rândul său, va ajuta la direcționarea fondurilor necesare pentru implementarea proiectelor de infrastructură.

„Astăzi, Primăria municipiului Bălți stă destul de bine la capitolul colectării fondurilor și implementării bugetului. La ziua de astăzi, avem deja aproximativ 9 milioane de lei pe cont. Asta în ciuda faptului că zilnic facem anumite plăți și achităm anumite datorii acumulate în anii anteriori, inclusiv către bugetul de stat și bugetul asigurărilor sociale. Suntem în comunicare permanentă cu Inspectoratul Fiscal”, a explicat Petkov.

În același timp, el a reamintit situația deplorabilă a bugetului orașului, care a existat înaintea preluării mandatului de primar:

„Aș vrea să reamintesc că, atunci când am intrat în primărie, aveam 95 de mii de lei în cont. O săptămână mai târziu, trebuia să plătim salarii în valoare totală de peste un milion de lei. Acum plătim, întreținem orașul și mergem în direcția corectă”, a declarat Alexandr Petkov.

Total
0
Shares
Total
0
Share