Politic

(Video) Sergiu Mocanu: Cel puțin 16 candidați din partea Blocului ACUM se vor vinde la PD! Cine sunt aceștia

Pinterest LinkedIn Tumblr

„Plahotniuc va câștiga alegerile cu mai multe partide. Partidele principale pe care face miză Plahotniuc sunt PSRM și blocul „ACUM””. Declarațiile aparțin președintelui Partidului Antimafie, Sergiu Mocanu și au fost făcute în cadrul emisiunii „Alege cu Durbală”, la Unimedia. 

Potrivit lui Mocanu, Plahotniuc are suficienți candidați în blocul „ACUM” și pe listele socialiștilor ca după alegeri să se unească cu deputații independenți și cu cei din PD. „Plahotniuc nu a inventat nimic pentru această campanie electorală. Ea seamănă în mare măsură cu campania din 2014 și nou am numărat la blocul electoral „ACUM” am numărat cel puțin 16 persoane, care dacă ajung în Parlament trec a doua zi cu Plahotniuc”, a declarat Mocanu.
 
„Circumscripți 41 – Putregai Vladimir. Putregai Vladimir este primarul satului Cociulia. Ela fost depistat de către mine încă în 2012, fiind pe listele PLDM, a furat împreună cu deputatul Ion Bălan 100 de tone de grâu din ajutoare umanitare desinate lucrărilor agricole de primăvară din 2013. […] Putregai este candidatul ideal pentru Plahoniuc și are înțelegeri deja cu Plahotniuc și să treacă pe listele PD și să fie a doua zi cu dânsul. Petru Frunză de pe circumscripția Ialoveni. Acest Petru Frunză este un om foarte vulnerabil. El a avut mai multe chestiuni legate de iazurile din Puhoi, microbuzele din Puhoi. Acest om a fost depistat de noi în campania electorală trecută cum împărțea ajutoare umanitare în beneficiul PLDM”, a mai spus Mocanu. 
 
Liderul Antimafie a mai precizat că și liberal democrații Maria Ciobanu, Iurie Țap și Grigore Cobzac sunt gata să treacă la PD.
loading...

Comments are closed.