Politic

(Video) Târgul de Crăciun – Pavel Filip: Vom avea o roată panoramică, iar bradul este oferit de România!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Târgul de Crăciun, organizat și în acest an de Guvernul Republicii Moldova, va fi deschis în perioada 15 decembrie – 15 ianuarie. Pomul de Crăciun va fi oferit de România, iar una dintre surprizele din acest an va fi o roată panoramică cu înălţimea de 20 de metri. Anunțul a fost făcut astăzi de premierul Filip, în cadrul unei conferințe de presă.

„Cu multă generozitate, prietenii noştri din România s-au oferit să ne aducă în dar acest Pom de Crăciun. Este şi un gest simbolic, pentru că anume anul acesta sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire. Vizitatorii se vor distra la caruselul venețian, dar şi la cel mai mare patinoar. Una dintre surprize va fi o roată panoramică cu înălţimea de 20 de metri. Vom putea vedea imaginile frumoasea ale Târgului de Crăciun. De asemenea, vom avea produse făcute manual, bucate tradiţionale şi vom savura gustul şi vom simţi aroma vinului fiert”, a declarat Pavel Filip.
Potrivit şefului Executivului, şi în acest an, peste 5.000 de copii mai trişti ca alții se vor bucura de magia sărbătorilor de iarnă şi vor fi aduşi gratis la Târgul de Crăciun.
 

„Cu toţii ne bucurăm de Crăciun, dar trebuie să recunoaştem că cel mai mult copiii. Şi în acest an ne-am propus să facem sărbătorile mai calde şi mai luminoase pentru mii de copii defavorizaţi: copiii din centrele de plasament, copii cu nevoi speciale, din spitale, sau cei din regiunea transnistreană. Peste 5.000 de copii vor fi aduşi la Târgul de Crăciun cu suportul Guvernului şi se vor bucura gratis de tot ce avem la Târg şi desigur din Casa lui Moş Crăciun vor ieşi cu ceva dulce”, a mai spus Filip.

Târgul de Crăciun va fi amenajat, la fel ca şi anul trecut, pe strada 31 august, în perimetrul Bănulescu-Bodoni și Pușkin. Amintim că, anul trecut, iarmarocul a fost organizat în premieră, la inițiativa prim-ministrul țării, Pavel Filip, şi a fost vizitat de peste un milion de oameni. Mai jos vă prezentăm câteva imagini de la Târgul de Crăciun de anul trecut.

loading...

Comments are closed.