Social

VIDEO // Tineri din Chișinău, surprinși cum se drogau în plină stradă

Pinterest LinkedIn Tumblr

Consumatorii de droguri din capitală nu se mai ascund de poliție. Aceștia întrebuințează narcotice în scările blocurilor, în parcuri, sau chiar în plină stradă. Pentru a combate acest fenomen, oamenii legii au efectuat mai multe verificări în sectorul Ciocana al capitalei, unde au fost prinși patru tineri care se drogau.

Primul caz a avut loc în scara unui bloc locativ de pe Bulevardul Mircea cel Bătrân. Forțele de ordine au depistat un individ de 31 ani, locuitor al capitalei, care ar fi consumat substanțe narcotice. Acesta avea asupra lui trei pachețele în care se afla masă vegetală fărâmițată. Alți doi tineri au fost surprinși în ograda unei case de locuit de pe strada Petru Zadnipru.

Comportamentul suspect al tinerilor le-a dat de bănuit oamenilor legii, de aceea, au fost supuși verificărilor. Forțele de ordine au constatat că tinerii au 21 și, respectiv, 38 de ani. În urma discuțiilor cu ei, polițiștii au depistat asupra lor câteva pachețele cu masă vegetală cu miros specific, dar și dispozitive destinate consumului de droguri confecționate manual.Un alt individ, care ar fi consumator de droguri a fost prins pe strada Maria Drăgan. Și acesta manifesta un comportament straniu, iar asupra lui, a fost depistat un pachețel cu masă vegetală. Potrivit poliției, toți cei patru tineri prinși consumând narcotice au fost judecați anterior pentru infracțiuni similare.

Toate cazurile au fost înregistrate de către oamenii legii, iar substanțele depistate – expediate la expertize. Dacă vina suspecților va fi dovedită, suspecții vor fi atrași la răspundere conform legislației în vigoare.

Sursa:

Citește și: FOTO // INCENDIU la Râbnița: Un tren a luat foc

loading...

Comments are closed.