VIDEO // Trebuie să luăm tot ce a fost mai bun în Uniunea Sovietică, tot ce e mai bun în Occident și singuri să ne făurim țara, spune Renato Usatîi

Noi trebuie să luăm tot ce a fost mai bun în Uniunea Sovietică, tot ce e mai bun în Occident și singuri să ne făurim o țară prosperă, consideră președintele Partidului Nostru, Renato Usatîi.

„Noi trebuie să luăm tot ce a fost mai bun în perioada Uniunii Sovietice și tot ce e mai bun în Occident. Așa vom face o viață normală la noi acasă. Pentru aceasta trebuie să câștigăm alegerile prezidențiale, să dizolvăm Parlamentul și să organizăm alegeri legislative anticipate cât mai repede posibil. Alte opțiuni nu sunt și nu pot fi. După aceasta, să ne suflecăm mânecile și să ne apucăm de lucru”, a declarat Usatîi, la emisiunea „Puterea e în Adevăr!”.

Politicianul este convins că autoritățile țării nu trebuie să se plângă permanent și mereu să ceară ajutor de peste hotare, deoarece acolo nu trebuim nimănui.

„Să nu credem poveștilor că vom fi acceptați undeva. Dacă doreau, demult ne luau în vreo uniune. Nu are nevoie nimeni de țara noastră. Singuri trebuie să ne făurim o țară prosperă”, a subliniat Renato Usatîi.

Total
0
Shares
Total
0
Share