Social

VIDEO // Un apartament de la Telecentru, cuprins de flăcări. În interior se afla o femeie

Pinterest LinkedIn Tumblr

În după amiaza zilei de 4 martie o femeie în vârstă de 74 de ani a fost salvată de pompieri după ce în locuința acesteia s-a produs un incendiu.

Cazul a avut loc într-un apartament din strada Drumul Viilor nr.39. Potrivit primelor informații incendiu ar fi izbucnit în bucătăria apartamentului și a obținut răspândire la balcon. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat ieri  la ora 12:36.

Imediat pentru lichidarea arderii au fost îndreptate trei echipaje de intervenție a pompierilor. Ajunși la fața locului, salvatorii au stabilit că în interiorul locuinței se află proprietara care s-a ales  în urma arderii cu arsuri pe mâini și față.

Pompierii au reușit să salveze femeia care risca să se intoxice cu fumul dens. După ce persoana a fost evacuată de angajații IGSU, aceasta a primit îngrijiri medicale, fiind transportată la spital. Incendiul a fost lichidat fără ca acesta să obțină răspândire la alte locuințe, fiind afectate bunurile materiale din bucătărie și balconul apartamentului cuprins de flăcări.

Circumstanțele și cauza de producere a incendiului urmează a fi stabilite de specialiști. Potrivit informației IGSU în ultimele 24 de ore, salvatorii și pompierii au intervenit în 32 situații de risc.

 

loading...

Comments are closed.