Social

VIDEO // Un medic din Moldova răspunde ”De ce Igor Dodon?”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Eva Gudumac, academician și doctor habilitat în medicină, vorbește într-un video despre candidatul la prezidențiale Igor Dodon și argumentează de ce acesta merită să fie reales îm fruntea țării.

Eva Gudumac spune ”De ce Igor Dodon?”:

Noi, medicii, mereu am dorit ca cei care stau la cârma țării să înțeleagă că, fără sănătate și educație, nu poate exista o bunăstare a poporului. Igor Dodon este cel care, în calitatea sa de Președinte, a pus aceste științe în capul mesei. Este cel care a înțeles că, dacă este educație și sănătate, va fi economie, va fi cultură, va fi o prosperare a poporului și a țării.
De asemenea, atitudinea lui Igor Dodon față de medici. Pentru prima dată, în aproape 50 de ani de când activez, am văzut cum un Președinte al țării se străduie să le mulțumească medicilor pentru toată munca lor, iar noi astfel am văzut că avem susținere și apreciere.
O astfel de persoană, care ajută oamenii, îi înțelege și este printre ei, este o persoană din popor și pentru popor.

Eva Gudumac spune ”De ce Igor Dodon?”:Noi, medicii, mereu am dorit ca cei care stau la cârma țării să înțeleagă că, fără sănătate și educație, nu poate exista o bunăstare a poporului. Igor Dodon este cel care, în calitatea sa de Președinte, a pus aceste științe în capul mesei. Este cel care a înțeles că, dacă este educație și sănătate, va fi economie, va fi cultură, va fi o prosperare a poporului și a țării.De asemenea, atitudinea lui Igor Dodon față de medici. Pentru prima dată, în aproape 50 de ani de când activez, am văzut cum un Președinte al țării se străduie să le mulțumească medicilor pentru toată munca lor, iar noi astfel am văzut că avem susținere și apreciere. O astfel de persoană, care ajută oamenii, îi înțelege și este printre ei, este o persoană din popor și pentru popor.____Ева Гудумак отвечает «Почему Игорь Додон»:Мы, врачи, всегда хотели, чтобы те, кто стоит у руля страны, понимали, что без здравоохранения и образования не может быть благополучия народа. Игорь Додон будучи президентом, поставил эти науки во главу угла. Он осознал, что если есть образование и здравоохранение, то будет экономика, будет культура, будет процветание народа и страны.А также из-за отношения Игоря Додона к врачам. Впервые почти за 50 лет моей деятельности я увидела, как президент страны старается поблагодарить врачей за всю их работу. И мы увидели таким образом, что у нас есть поддержка и признательность.Это человек, который помогает людям, понимает их и находится среди них, человек из народа и для народа.

Опубликовано Dodon Igor Воскресенье, 11 октября 2020 г.

loading...

Comments are closed.