VIDEO // Un tânăr de 24 de ani a fost reținut pentru trafic de droguri prin intermediul Telegram

Un tânăr de 24 de ani, originar din capitală, a fost reținut de oamenii legii pentru comercializarea drogurilor pe teritoriul țării, prin intermediul aplicației mobile ”Telegram”.

Activitatea infracțională a fost stopată datorită intervenției ofițerilor Direcției Antidrog a INI, în comun cu polițiștii Inspectoratului de poliție Buiucani, sub conducerea Procuraturii mun. Chișinău- oficiul Buiucani, care au documentat bănuitul pe parcursul ultimelor două luni.

Suspectul ar fi creat și administrat, prin intermediul aplicației mobile ,,Telegram”, un magazin online, unde propunea spre comercializare droguri de tip marijuana în cantități angro, iar ulterior le plasa în diferite ascunzișuri.

Totodată, acesta ar fi procurat un scuter, pe care l-ar fi adaptat pentru camuflarea drogurilor și transportarea lor prin capitală.
Suspectul a fost reținut în flagrant de către oamenii legii în momentul plasării unei noi partide de droguri.

În rezultatul perchezițiilor, asupra bănuitului au fost depistate și ridicate probe concludente cu privire la săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri un cântar electronic la scară mică, un telefon mobil, mai multe pachete zip-lock și circa 500 de grame de muguri de marijuana.

Pe numele suspectului a fost eliberat mandat de arest pe un termen de 30 zile.

Dacă vinovăția acestuia va fi dovedită, acesta riscă închisoare de la 7 la 15 ani.

Total
0
Shares
Total
0
Share