(Video) Vin Diesel a împlinit 52 de ani! De ziua sa a primit cadou o super-maşină văzută în Fast & Furious 8

Vin Diesel a împlinit 52 de ani, De ziua sa a primit cadou o maşină văzută în Fast & Furious 8, filme de sucees, actori celebri, 

C ocazia zilei sale de naştere, actorul Vin Diesel (52 de ani, 18 iulie) un incredibil automobil realizat în stilul unui clasic Dodge Charger. Surpriza i-au făcut-o prietenii chiar în procesul de filmare a părţii a noua a francizei, care urmează să debuteze pe marele ecrane în 2020, scrie autoblog. 

Legendarul muscle car american era o parte integrantă a flotei de maşini pe care am văzut-o în toate filmele Fast and Furious și aproape un prieten personal al lui Dominic Toretto – personajul pe care îl joacă Vin Diesel. Acum actorul are propriul său Dodge Charger și poate cel mai puternic de pe planetă.
 
Vorbim despre un „restomod” realizat de faimosul atelier SpeedKore, numit Tantrum, făcut pe baza unui exemplar Dodge Charger, anul producţiei 1970. Maşina a fost scoasă la vânzare anul trecut de un dealer din California (vezi aici mai multe imagini).
 
În realitate este un automobil super sport, doar că deghizat într-un Dodge Charger retro. Acesta dispune de o caroserie complet nouă, făcută în mare parte din carbon şi aluminiu, interiorul îi este tapiţat cu piele şi Alcantara, iar sub capotă are un motor fundamental diferit de ceea ce se găseşte pe majoritatea maşinilor din lume.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vin Diesel (@vindiesel) on

Acolo se ascunde un motor V8 twin-turbo de 9.0 litri volum, făcut de compania Mercury Marine, capabil să producă 1.650 de CP! Pentru a-l monta acolo au fost nevoie de modificări serioase ale şasiului. Cutia de viteze care prelucrează puterea enormă este una manuală Tremec cu şase trepte.
 
Un filmuleţ postat pe contul oficial de Instagram al actorului a adunat deja peste cinci milioane de vizualizări şi acesta arată şi emoţiile americanului când a văzut maşina. Este un cadou demn de un actor care şi-a dedicat două decenii din viaţă pentru a fi liderul unui echipe de streetraceri.

 

View this post on Instagram

 

Thank all for the birthday wishes…. Hope to make you proud. All love, Always. #Fast92020

A post shared by Vin Diesel (@vindiesel) on

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share