10 000 de kilometri de drumuri vor fi asfaltaţi în următorii 4 ani, dacă Partidul Democrat rămâne la guvernare

Briefing organizat de Ministerul Economiei și Infrastructuri, lansarea Programului național „Drumuri Bune pentru Moldova 2”, vlad plahotniuc, pdm, partidul democrat din moldova, chiril gaburici 

Caravana PDM condusă de vicepreşedintele PDM şi speakerul Parlamentului, Andrian Candu, a vizitat recent mai multe sate din raionul Ialoveni. În discuţiile cu cetăţenii din Costeşti, Andrian Candu a subliniat că guvernarea PDM este singura care poate să continue proiectele demarate în ultimii trei ani pentru raioane.

„Aţi văzut Programul Drumuri Bune de anul trecut. A fost un succes – fiindcă s-au alocat fonduri, s-a muncit serios şi s-a urmărit cu atenţie execuţia lucrărilor. Într-un singur an, în 2018, s-au reparat 1.600 km. Sunt localităţi care niciodată nu au avut drum asfaltat, iar acum copiii merg la grădiniţă sau la şcoală pe drumuri noi. În fiecare an vom construi tot mai mult. Vrem astfel, în următorii 4 ani să reparăm 10.000 de kilometri”, a spus Andrian Candu.

Alături de caravană, în Ialoveni a fost şi candidatul PDM în circumscripţia nr. 37, Ion Sula. Acesta le-a vorbit oamenilor despre proiectele realizate în raion de către guvernarea democrată şi despre propunerile pe care le are pentru cetăţenii din circumscripţie. 

„Şi aici, în Ialoveni, guvernarea PDM a renovat şcoli şi grădiniţe, a asfaltat drumuri, a adus ambulanţe moderne. Special pentru viticultura din raion am dezvoltat Casa de ambalare a strugurilor de masă din Costeşti şi am asigurat spaţii de depozitare. În următorii ani, alături de colegii democraţi, îmi propun să ajut medicina din raion prin renovarea oficiilor medicilor de familie şi prin aducerea de noi ambulanţe. Oamenii din Ialoveni vor avea un trai mai bun aici, acasă”, a spus Ion Sula.

Proiectul Drumuri Bune pentru Moldova a fost lansat în 2018 la inițiativa lui Vlad Plahotniuc. În 2019, liderul PDM promite că acest program național de infrastructură va continua.

Total
0
Shares
Total
0
Share