Actual

12 companii producătoare de fructe din Moldova participă la o expoziție în Germania

Pinterest LinkedIn Tumblr

În încercarea de a căuta noi piețe de desfacere și de a identifica noi cumpărători, 12 companii producătoare și exportatoare de fructe, membre ale Moldova Fruct participă, în perioada 5-7 aprilie, la cea mai mare expoziție specializată Fruit Logistica de la Berlin, Germania.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Obiectivul nostru este de a promova fructele moldovenești cumpărătorilor noi și de a prezenta Republica Moldova ca furnizor de fructe gustoase și de înaltă calitate. Am discutat cu actuali și potențiali cumpărători despre livrări și colaborări pentru sezonul următor. Participarea noastră la acest eveniment este extrem de necesară mai ales acum, când trebuie să diversificăm piețele pentru ca fructele moldovenești să ajungă în cât mai multe țări ale lumii. Avem un grup format din 12 companii care prezintă oferta de fructe la stand și alți 10 producători care vizitează expoziția”, spune Iurie Fală, director executiv al Moldova Fruct.

În cadrul evenimentului, producătorii de fructe au posibilitatea să-și prezinte oferta de fructe.

Companiile participante au beneficiat de suportul oferit de proiectul USAID Agricultura Performantă în Moldova, Agenția de Investiții și Western NIS Enterprise Fund (WNISEF.

Fruit Logistica este cea mai mare expoziție specializată din Europa la care își prezintă produsele mai mult de 3 mii de expozanți. Totodată, evenimentul atrage peste de 75 de mii de vizitatori.

loading...

Comments are closed.