12 milioane lei prejudiciu cauzat de o companie cu activitate în jocurile de noroc: procurorii au trimis cauza penală în judecată

PCCOCS și INI, Evaziune fiscală de circa 8 milioane de lei deconspirată
Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) anunță expedierea în instanța de judecată a unei cauze penale privind evaziunea fiscală, comisă de către o persoană juridică specializată în domeniul jocurilor de noroc.
Prejudiciu de circa 12 mln lei timp de un an. Potrivit rechizitoriului, persoanele responsabile de administrarea și evidența contabilă a agentului economic implicat în caz au diminuat impozitul pe venit reținut din sursa de plată în proporții deosebit de mari, pe parcursul unui an. Acest fapt a cauzat un prejudiciu de circa 12 milioane lei pentru bugetul public național.
Menționăm că, potrivit legii, această etapă a procesului penal reprezintă finalizarea urmăririi penale și transmiterea rechizitoriului spre judecare, în instanță, situație, care nu poate în niciun fel să înfigă principul prezumției de nevinovăție.
Total
0
Shares
Total
0
Share