18 cetățeni moldoveni au rămas blocați într-un aeroport din Bulgaria

18 cetățeni moldoveni, care se aflau într-un avion de pe cursa Chișinău – Abu Dhabi, au rămas blocați într-un aeroport din Bulgaria, informează NTV

S-a întâmplat din cauza unei defecțiuni la motorul aeronavei, care a fost nevoită să aterizeze de urgență în orașul Burgas. La bord se 131 de pasageri și șase membri ai echipajului. Informația a fost confirmată de Biroul de presă al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene.

Purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene, Daniel Vodă, ne-a declarat că nici pasagerii și membrii echipajului aeronavei nu au avut de suferit și le-a fost oferită hrană.

Daniel Vodă, purtător de cuvânt al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene: „Celor 131 de pasageri aflați la bord și șase membri ai echipajului li s-a oferit cazare la hotel, până la verificarea tehnică a aeronavei și pregătirea unei noi curse spre destinația finală în Emiratele Arabe Unite”.

Potrivit Ambasadei Republicii Moldova la Sofia, responsabilii de la Aeroportul Internațional Burgas au comunicat că aeronava urmează să decoleze spre Abu Dhabi la ora 19:30.

Citește și: 18 partide politice n-au prezentat raportul privind gestiunea financiară pentru primul semestru al anului 2021 în termenul stabilit

Total
0
Shares
Total
0
Share