Alte știri

3 zodii de bărbaţi geloşi. Nimic nu-i poate stăpâni

Pinterest LinkedIn Tumblr

Gelozia poate fi cauza multor despărţiri. Deseori, acest sentiment nu poate fi controlat şi este dus până la extrem. Fie că partenera de viaţă le dă motive sau nu, unii nativi efectiv nu se pot stăpâni. Femeile din viaţa lor se confruntă cu o mare bătaie de cap, iar la un moment dat este posibil să-i lase singuri. Iată care sunt cei mai geloşi bărbaţi ai zodiacului!

Bărbatul Taur

Femeia care se pregăteşte să intre într-o relaţie cu bărbatul Taur trebuie să ştie că aparenţele pot fi foarte înşelătoare. În special, în ceea ce priveşte personalitatea acestuia. Dacă la începutul relaţiei pare o fire foarte deschisă şi iubitoare de libertate, pe parcurs lucrurile se vor schimba radical. Taurul poate da impresia că este puţin arogant până ce ajunge să fie interesat de o femeie. Când ajunge să iubească cu adevărat, partenera sa nu va şti ce a lovit-o. Bărbatul tolerant dispare peste noapte, iar în locul său apare unul extrem de posesiv. Cu cât înaintează mai mult în relaţie, cu atât impune mai multe restricţii. Vrea ca toată atenţia iubitei să se concentreze asupra sa, fiind singurul bărbat din viaţa ei. Astfel că, indiferent dacă este vorba despre o întâlnire de afaceri, în scop profesional, acesteia îi va fi interzis să se vadă cu alţi bărbaţi. Dacă nu este ascultat, pot porni dispute monstru.

Bărbatul Berbec

Bărbatul din zodia Berbec are foarte multe calităţi şi ştie să profite de ele. De aceea, va avea orice femeie pe care şi-o doreşte. Toate aceste atuuri sunt însă puse în umbra unui defect major: gelozia. Pentru el, acest sentiment este considerat un defect, deoarece îl duce la extrem şi ajunge să-şi conducă partenera pe culmile disperării. Vrea să ştie în permanenţă ce face, unde se află şi cu cine vorbeşte partenera lui, de aceea îi controleatză întreaga activitate. Va deveni foarte sufocant prin seria de mesaje şi apeluri, la care recurge pentru a se asigura că iubita lui nu face niciun pas greşit. Pentru a-i putea stăpâni cât de cât posesivitatea, femeia din viaţa Berbecului, trebuie să-l convingă de faptul că este cel mai important bărbat din viaţa ei.

Bărbatul Scorpion

Scorpionii se numără printre cei mai mari cuceritori ai zodiacului. Inteligenţi şi fermecători, aceştia reuşesc să intre mereu în atenţia femeilor, lăsând în urmă o umbră de mister incitantă. Ei dezvoltă acest sentiment aproape fără niciun motiv. Pur şi simplu, consideră că aceste scene de gelozie îi vor face relaţia mult mai palpitantă. Chiar dacă nu le iau neapărat în serios, partenera de viaţă va deveni din ce în ce mai exasperată. Culmea e că, ei sunt cei care flirtează cu alte femei, însă dacă li întâmplă acelaşi lucru din partea iubitei vor lua foc. Au un orgoliu imens şi nu ar suporta niciodată gândul de a fi înşelaţi. Femeia din viaţa Scorpionului trebuie să ştie că acesta va deveni foarte rece şi răzbunător la cel mai mică bănuială de înşelăciune.

loading...

Comments are closed.