Social

32 de angajați de la substaţia AMU Râşcani confirmați cu COVID-19

Pinterest LinkedIn Tumblr

32 de angajați de la substaţia AMU Râşcani confirmați cu COVID-19. În rezultatul primei testări la Serviciul Asistență Medicală urgentă din sectorul Rîșcani al capitalei, desfășurate la începutul lunii aprilie, specialiștii au depistat 4 persoane infectate cu COVID-19 din cadrul acelei substații. Ulterior, autoritățile au decis efectuarea testărilor repetate în rândul angajaților. În urma testărilor active, au fost confirmate pozitiv la COVID-19 32 cazuri asimptomatice. Dintre ei, o persoană a fost spitalizată, iar ceilalți se află la domiciliu sub supraveghere și tratamentul medicilor de familie.

Informația a fost oferită de către directorul CNAMUP, Boris Golovin, care a venit cu un raport despre situația din substațiile de ambulanțe și despre echipamentele utilizate de medicii de la urgență.

Până la 29 aprilie curent, au fost înregistrate 3 638 cazuri de infectare cu noul Coronavirus, dintre care 411 cazuri sunt din Transnistria.

Menționăm că 1114 persoane au fost tratate, 139 persoane fiind externate pe parcursul zilei de ieri, iar 109 au decedat din cauza COVID-19.

 

loading...

Comments are closed.