Alte știri

5 actrițe celebre care au avut probleme cu drogurile, dar au reușit să se întoarcă pe drumul cel bun

Pinterest LinkedIn Tumblr

Au fost pe marginea prăpastiei, dar au fost salvate la timp. Sunt actriţe de callibru, dar au încercat să facă faţă provocărilor din carieră cu ajutorul drogurilor. Au ajuns în clinici de specialitate. Unele au recidivat, altele şi-au găsit drumul.

Drew Barrymore

Pare că emană fericire prin toţi porii, dar acest lucru este departe de realitate. Actriţa a experimentat partea întunecată a vieţii încă din adolescenţă. Celebritatea dobândită încă din copilărie a determinat-o să încerce şi altceva, aşa a ajuns la substanţele psihoactive. În cele din urmă a fost trimisă de cei dragi la reabilitare. Avea doar 13 ani. Acest proces a schimbat-o şi a pregătit-o pentru succesul de mai târziu.

Jamie Lee Curtis

A cunoscut exuberanţa de la Hollywood la o vârstă fragedă, iar asta datorită popularităţii părinţilor. La fel ca oricare altă adolescentă credea că lumea se învârte în jurul ei. A încercat tot, până s-a prăbuşit.  A început cu anumite pastile pentru atenuarea durerilor, a trecut la substanţe grele, pe care se spune că le-ar fi găsit chiar în casă,  iar apoi la o dependenţă greu de cotrolat. Tratamentul urmat într-o clinică a salvat-o. După această etapă a continuat cu actoria şi a scris cărţi pentru copii.

Demi Lovato

A cunoscut faima la o vârstă fragedă. Nimeni ştia însă că în spatele celebrităţii, Demi se războia cu o dependenţă greu de dus.  Dacă nu consuma cocaină o perioadă mai lungă, Lovato intra în sevraj. A fost internată de mai multe ori în clinici de specialitate, dar actriţa revenea tot timpul la vechiul obicei. Într-un moment a avut chiar curajul să vorbească despre suferinţa care o măcina.

Eva Mendes

Această problemă pare a fi una comună pentru tot mai multe actiţe. Aşa că nici Eva Mendes nu face excepţie. Din cauza presiunii de la Hollywood, frumoasa actriţă a apelat la anumite stimulente. În acest mod au ajuns pe lista ei şi substanţele interzise. Internarea într-o clinică de reabilitare i-a schimbat perspectivele. Actriţa a mărturisit că a fost o alegere bună şi necesară pentru dezvoltarea ei ulterioară.

Selena Gomez

Selena a făcut tot posibilul să îşi învingă slăbiciunea pentru droguri. Artista a mers la reabilitare şi a reuşit să îşi redreseze căderea, dar mai târziu a aflat că suferă de lupus, o boală autoimună care îţi distruge încet corpul.  Încă nu se ştie dacă aceasta a survenit în urma abuzului de substanţe.

Sursa: okmagazine.ro

Citește și: 9 semne că ai putea suferi de carențe nutriționale

 

loading...

Comments are closed.