Alte știri

Cinci bărbați au violat în grup o fată de 18 ani, apoi s-au lăudat cu fapta lor pe internet

Pinterest LinkedIn Tumblr

Curtea Supremă i-a condamnat pentru viol la 15 ani de închisoare pe cinci bărbați acuzați că au violat o fată de 18 ani.

Magistrații Curții Supreme din Spania au revocat sentința Tribunalului Superior din Navara care i-a condamnat la 9 ani de închisoare pentru abuzsexual. Cazul este cunoscut ca ”la manada”, adică ”Haita de lupi”. Anterior aceștia au primit sentință mai mică și au fost eliberați cauțiune, relatează The Telegraph. 
 
Cei cinci bărbați, Jose Angel Prenda Martinez, Angel Boza Florido, Jesus Escudero Dominguez, Antonio Manuel Guerrero Escudero and Alfonso Jesus Cabezuelo Entrena, porecliți ”haita de lupi”, au violat în grup o fată de 18 ani în iulie 2016 în Pamplona, în timpul sărbătorii Sanfermines.
 
La mai puțin de un sfert de oră după ce au cunoscut-o, beată, aceștia au violat-o și i-au furat telefonul lăsând-o pe jumătate dezbracată la intrarea unei clădiri. Lăudându-se pe un grup de WhatsApp, cei cinci bărbați au difuzat imagini cu acțiunile lor.
 
Condamnarea lor în primă instanță în aprilie 2018 la nouă ani pentru abuz sexual – și nu pentru viol – și eliberarea lor provizorie au dus la proteste în toate Spania.
loading...

Comments are closed.