5 oameni morți în 24 de ore, 3 din care și-au pierdut viața în accidente rutiere. Câtă siguranță au oamenii într-o țară eliberată?

Alexandru Jizdan, Andrei Năstase, PPDA, Platforma DA, PDM, ACUM, accidente, mor oamenii in Moldova

Fostul ministru de Interne, Alexandru Jizdan, a venit cu o reacție după groaznicul accident ce s-a produs acum câteva minute în Chișinău.

Jizdan atrage atenția că în ultimul timp în Republica Moldova mor tot mai mulți oameni în accidente rutiere. Fostul ministru atrage atenția că MAI-ul are responsabilitatea de a evita astfel de cazuri.

“5 oameni morți în 24 de ore, 3 din care și-au pierdut viața în accidente rutiere.
Tineri de 24 și 26 ani au murit în accident rutier la Ștefan Vodă, doi minori de 15 și 16 ani au fost înjunghiați la Telenești, alt deces la Leova și un grav accident astăzi în capitală.
Înrăutățirea situației criminogene din țară ar trebui să alerteze autoritățile responsabile de acest segment.
Responsabilii de activitatea Ministerului de Interne și ai Poliției Naționale trebuie să vină cu măsuri urgente pentru a evita astfel de cazuri.
Lipsa unui șef al Direcției poliției municipale, 17 Inspectorate fără conducători și preocuparea conducerii MAI de politică și nu de securitatea oamenilor au admis ca situația să iasă de sub control.
Mă întreb: “Câtă siguranță au oamenii într-o țară eliberată?”
E timpul ca această guvernare să înțeleagă că Viața oamenilor are prioritate, NU politica și interesele lor.”, a scris Jizdan pe pagina lui de facebook.

Amintim că în urma accidentului de astăzi din sectorul Buiucani al capitalei, cel puțin o persoană a decedat, iar altele 18 au ajuns la spital, după ce un automobil a ciocnit un troleibuz. În urma impactului, troleibuzul a deraiat pe trotuar, rănind mai multe persoane.

Andrei Năstase nu a comentat deocamdată situația.

 

 

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share