Social

69 de familii social-vulnerabile din Chișinău au beneficiat de pachete cu produse alimentare în săptămâna pascală

Pinterest LinkedIn Tumblr

Pe parcursul săptămânii trecute, în cadrul Campaniei sociale dedicate sărbătorii de Paști lansate de municipalitate în parteneriat cu 5 rețele de magazine, au fost colectate circa 500 de kg de produse alimentare, transmite Telegraph.md

Informații în acest sens au fost prezentate astăzi, în cadrul ședinței operative a serviciilor municipale, de către Tatiana Bucearschi, șef al Direcției generale asistență socială și sănătate.

Astfel, 69 de familii social-vulnerabile din oraș au beneficiat de pachete cu produse alimentare neperisabile, achiziționate de cetățeni și plasate în boxe speciale la ieșirea din supermarketuri și colectate de către direcțiile teritoriale asistență socială.

Produsele alimentare au fost ambalate în pachete a câte 6-8 kg și ulterior, repartizate către familii/persoane aflate în dificultate.

De la instituirea stării de urgență, cauzată de epidemia COVID-19 și până în prezent, familiile social-vulnerabile din capitală au beneficiat periodic de pachete cu produse alimentare, distribuite de reprezentanții Direcției generale asistență socială, de agenți economici, ONG-uri și misiuni religioase.

Citește și: Lucrătorii din țările estice, inclusiv din Republica Moldova, au ajuns la mare căutare. Care este motivul

loading...

Comments are closed.