Social

723 de metri steri de lemn vor ajunge la persoanele nevoiașe din Chișinău. Livrările încep chiar astăzi, anunță Ion Ceban

Pinterest LinkedIn Tumblr

Primarul capitalei, Ion Ceban, a anunțat că de astăzi începe distribuirea lemnelor de foc pentru familiile social vulnerabile din municipiul Chişinău. În total vor fi repartizați 723 de metri steri de lemn, în urma curățării și tăierii copacilor de pe teritoriul orașului, dar și în scopul renovării mai multor străzi.

În total, 241 de beneficiari vor primi din partea Primăriei Chişinău lemne de foc:
– Sectorul Centru – 25 familii;
– Sectorul Râşcani – 18 familii;
– Sectorul Buiucani – 56 familii;
– Sectorul Ciocana – 115 familii;
– Sectorul Botanica – 27 familii.

Graficele de livrare pentru fiecare sector în parte au fost aprobate, iar în unele sectoare deja au fost livrate lemnele la domiciliul familiilor care necesită ajutor. Beneficiarii au fost selectați de reprezentanții Direcției generale asistenţă socială şi sănătate.

Totodată, Primăria Chişinău este gata pentru a începe sezonul de încălzire 2020-2021, iar pentru a evita aglomeraţiile în contextul pandemiei de COVID – 19, cererile oamenilor care au primit anii precedenţi compensaţii pentru perioada rece, nu vor mai fi depuse repetat. Dosarele acestor beneficiari vor fi verificate prioritar.

Citește și: Primăria Chişinău este gata pentru sezonul rece

loading...

Comments are closed.