Social

90 de copii cu deficienţe de auz dintr-o școală din Chișinău au cântat și dansat la un concert de caritate

Pinterest LinkedIn Tumblr

Peste 90 de copii cu deficienţe de auz, de la Şcoala numărul 12 din Capitală, au fost ieri vedetele unui concert de caritate. Spectatorii au fost copleşiţi de voinţa micuţilor, care au demonstrat că dizabilitatea lor nu este un obstacol. Au cântat şi au dansat, în ciuda faptului că aud foarte puţin sau deloc.

Prime scrie că la spectacolul cu genericul Ajută-mă să te aud au participat şi frații Anton și Daria Percic. Copiii au probleme de auz încă de la naştere.

Mama celor doi copii spune că a trăit emoţii de nedescris.

Unii copii au cântat în duet cu interpreți autohtoni.

Am urcat pe scenă cu niște emoții confuze. Nu știam ce o să fie, cum o să fie, dar după ce am interpretat în duet aș putea spune cu fetița, nu știu mi s-a răscolit sufletul„, a spus interpreta Cătălina Rusu.

„Au nevoie de ajutor acești copii. De fiecare dată când vin cu aceste propuneri să participăm noi artiștii, cu mare drag particip”, a menționat interpreta Adriana Ochișanu.

Banii adunaţi în urma vânzării biletelor au fost donaţii pentru pentru procurarea materialelor necesare copiilor cu deficienţe de auz de la Şcoala nr.12.

Cel mai important scop este dotarea sălilor de studii cu mijloace Tic„, a afirmat directorul Școlii nr. 12 din Chişinău, Nina Rusu.

Concertul de caritate Ajută-mă să te aud a ajuns la cea de-a treia ediție.

loading...

Comments are closed.