VIDEO // Ipocrizie marca Maia Sandu. În 2013 a votat pentru concesionarea Aeroportului, astăzi vrea o lege care să-l protejeze

Maia Sandu Aeroport, Maia Sandu a votat pentru aeroport, concesionarea aeroportului, noii proprietari ai aeroportului, aeroportul international chisinau, cine este proprietarul aeroportului, Șor, Dodon, Dodon aeroport, Plahotniuc, concesionarea aeroportului, PAS proiect de lege protejarea obiectelor nationale

Pe data de 29 mai 2013, actuala lideră PAS, Maia Sandu, pe atunci ministru al Educației în Guvernul condus de  PLDM, a votat proiectul privind concesionarea Aeroportului Internațional Chișinău și terenul aferent acestuia pentru o perioadă de 49 de ani.

Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, Maia Sandu a declarat că PAS dorește un proiect de lege care să protejeze obiectele de importanță națională de investitori dubioși, cum ar fi Aeroportul.

Ceea ce propunem sunt niște modificări care să interzică transferuri dubioase, cum a avut loc în cazul aeroportului.“, a declarat Maia Sandu.

Amintim că pe data de 19 septembrie 2019, democratului Vladimir Cebotari i-a fost ridicată imunitatea parlamentară, fiind acuzat de comiterea unei infracțiuni în timpul concesionării Aeroportului Internațional Chișinău. Cebotari a declarat de la tribuna Parlamentului că el și întreaga comisie din care făcea parte, doar a executat o hotărâre de Guvern votată inclusiv de Maia Sandu.

Citește și: INVESTIGAȚIE RISE // Pretinsul proprietar al ”Avia Invest” este omul lui Plahotniuc

 

Total
0
Shares
 
Total
0
Share