Ce anunț a făcut ministrul Apărării pentru cetățenii din localitățile aflate în carantină

Ministrul Apărării, Alexandru Pînzari, roagă locuitorii din localitățile aflate în carantină să se conformeze restricțiilor și să demonstreze respect față de militarii care timp de două săptămâni deja sunt 24 de ore din 24 la datorie.

În mesajul său, adresat cetățenilor, ministrul spune că are nevoie de susținere și înțelegere pentru a putea ieși împreună cât mai curând din carantină.

„Le mulțumesc militarilor care timp de două săptămâni, de când a fost instituit regimul de carantină în satul Carahasani din raionul Ștefan Vodă au fost 24 de ore din 24, la datorie!

Alți peste 100 de militari se află, în continuare, la posturile fixe amenajate în celelalte localități aflate în carantină: Talmaza, Ștefan Vodă, Soroca, Glodeni, Brânzeni-Edineț, Etulia și Cișmichioi din raionul Vulcănești.

Mă adresez locuitorilor din localitățile aflate în carantină, să demonstreze respect față de militarii noștri și să se conformeze restricțiilor impuse de autorități, astfel încât, să putem ajunge la momentul când toate localitățile vor ieși din carantină.

Avem nevoie de susținere și înțelegere, ca împreună, să depășim această perioadă dificilă!

Rămâneți acasă!” a scris ministrul Apărării, Alexandru Pînzari, pe pagina sa de facebook.

Total
0
Shares
Total
0
Share