O alianță Maia Sandu – Andrian Candu ar rezolva problemele lui Plahotniuc, este de părere Dumitru Diacov

O eventuală alianță politică între PAS și fracțiunea parlamentară PRO Moldova, condusă de Andrian Candu, ar rezolva problemele penale în care este vizat Vladimir Plahotniuc. De această părere este Dumitru Diacov, președintele de onoare al PDM.

Diacov a menționat că electoratul uită repede unele chestiuni, iar cu aceasta se va termina toată epopeea în privința lui Plahotniuc și despre debarcarea acestuia în iunie 2019.

Câteva zile în urmă, Maia Sandu declara că Andrian Candu ar mai avea o șansă să facă ceva pentru țară. Potrivit declarației, lidera PAS nu excludea o alianță cu finul lui Vlad Plahotniuc.

La fel, două zile în urmă, în timpul unei emisiuni de la Jurnal TV, și Mihai Popșoi, vicepreședinte al PAS declara că ei sunt gata să facă ”alianță și cu dracu”, doar să revină la putere.

Diacov a mai spus, în cadrul emisiunii Puterea a 4-a de la Național 4, că Andrian Candu discută frecvent cu Vladimir Plahotniuc, iar deputatul Vladimir Cebotari este în strânse legături cu fostul lider PDM, aflat în prezent în Statele Unite ale Americii.

Întrebat despre declarația Departamentului de Stat al SUA privind expulzarea lui Vlad Plahotniuc, veteranul democrat spune că aceasta a fost una absolut politică, iar astfel de deciziile pot fi aprobate doar de către instanța de judecată, însă procedura este lungă.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share