Operațiunea ,,Mac-2020” continuă. Oamenii legii au găsit mai multe parcele cu plante de cânepă sălbatică

Angajații Secției securitate publică din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău de comun cu Autoritățile publice  locale și ÎM ,,Spații Verzi”, în cadrul operațiunii MAC-2020, au întreprins mai multe razii atât în capitală cât și suburbiile mun. Chișinău, pentru depistarea plantelor cu specific narcotic.

Astfel, în urma măsurilor desfășurate au fost depistate mai multe parcele cu plante de cânepă sălbatică. Toate plantele depistate de către forțele de ordine și reprezentanții APL, au fost zmulse și nimicite prin ardere.

Amintim operațiunia ,,MAC-2020’’, demarată de către Inspectoratul General al Poliției, are drept scop primordial depistarea plantațiilor de cânepă și identificarea persoanelor implicate la cultivarea acestora.

Poliția Capitalei va continua activitățile privind combaterea traficului ilicit de droguri de origine vegetală, depistarea şi nimicirea plantelor cu conţinut narcotic, precum şi identificarea persoanelor care le cultivă ilegal.

Dacă dețineți astfel de informații apelați cu încredere la serviciul unic 112, sau comunicați informația la cel mai apropiat sector de poliție.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share