VIDEO. Mișcarea Populară Antimafie organizează o conferință de presă cu tema – PSRM scos în afara legii!

Sergiu Mocanu a anunțat pe facebook că partidul pe care-l conduce organizează la președinție o conferință de presă, în care va explica de ce Partidul Socialiștilor condus de facto de președintele țării, Igor Dodon, trebuie să fie scos în afara legii.

Mocanu nu a ezitat să ironizeze mai multe posturi de televiziune, printre care și Jurnal TV, televiziune care acum are interzis să-l mediatizeze. După cum a declarat Mocanu, Jurnal TV l-a mediatizat în trecut, din motive mafiote, fiindcă atunci mesajele sale anti-Plahotniuc, îi erau convenabile lui Filat și partenerul său, Victor Țopa, finanațatorul Jurnal TV și al Platformei DA.

Nu au rămas rase de Mocanu nici Publika TV, televiziune finanțată de Vlad Plahotniuc, dar și ProTV, despre care Mocanu a spus că slujește la mai multe clanuri mafiote concomitent. Oricine achită bani la ProTV, așa-numitele abonamente despre care a vorbit pentru prima dată Renato Usatîi cu Ana Ursachi, este prezentat într-o lumină pozitivă în reportajele televiziunii. Din interceptările lui Renato Usatîi cu Ana Ursachi, s-a aflat că un astfel de abonament la ProTV costă 8000 de euro.

Liderul Mișcării Antimafie s-a referit și la noua vechea televiziune, TV8, care potrivit lui slujește la fel un clan mafiot, iar acum mimează că este o televiziune independentă. Despre Moldova 1, Mocanu a declarat că este angajată în apărarea unui interes politic.

Vă invităm să urmăriți în direct conferința de presă susținută de Sergiu Mocanu, LIVE.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share