FOTO // Weekend cu ghinion pentru doi consumatori de droguri din capitală

Sîmbătă, 26 septembrie, în vizorul echipajului de carabinieri al Direcției Regionale Centru a Inspectoratului General de Carabinieri, care patrula în zona parcului ”Valea Morilor” din sectorul Buiucani al capitalei, a ajuns un tânăr ce avea un comportament suspect.

Acesta și-a schimbat brusc direcția de deplasare când a observat oamenii legii. Persoana a fost stopată, iar în timpul discuțiilor cu carabinierii, a recunoscut că deține asupra sa droguri și le-a prezentat benevol. Tânărul de 21 de ani a fost condus la IP Buiucani pentru documentare.

Duminică, 27 septembrie, echipajul de carabinieri al Direcției Regionale Centru, în timp ce patrula pe strada Miron Costin din sectorul Râșcani al capitalei, a observat o persoană cu un comportament neadecvat cu semne vădite că este în stare de ebrietate.

În timp ce se apropiau de acesta, carabinierii au observat cum bărbatul a scos din buzunar două pachețele din hârtie și le-a aruncat în tufiș. Angajații IGC au ridicat pachețelele și au constatat că în acestea se află o substanță de proveniență necunoscută, asemănătoare cu drogurile. La fața locului a fost solicitată grupa operativă, iar ulterior, persoana a fost condusă la IP Rîșcani pentru documentare.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share