14 salvatori din Criuleni au primit Diplome de Onoare

Astăzi 17 octombrie angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență din raionul Criuleni au fost menționați de conducerea IGSU pentru misiunile și intervențiile în lichidarea consecințelor în urma ploilor și vântului.

Șeful IGSU general –maior Mihail Harabagiu a înmânat Diplome de Onoare celor 14 salvatori și pompieri din cadrul Secției situații excepționale Criuleni, care au intervenit pentru a ajuta localnicii care au suferit în urma intemperiilor.

În semn de recunoștință pentru îndeplinirea ireproșabilă a obligațiilor de serviciu, devotament, profesionalism înalt și spirit de sacrificiu demonstrat, pompierii au fost decernați și felicitați de conducerea Inspectoratului, fiind totodată apreciați de Guvern și autoritățile publice pentru misiunile de succes în depășirea crizei.

Salvatorii au intervenit la ajutarea oamenilor, după ce vântul și ploaia din 8 octombrie 2020 a distrus acoperișurile mai multor localnici din raionul Criuleni, iar rafalele puternice au descoperit biserica din localitatea Boșcana.

Pompierii au întreprins lucrări de demontare a elementelor avariate, dar și au transportat și împărțit materiale de construcție necesare oamenilor afectați.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share