Presa finanțată de americani și europeni aplică duble standarde în reflectarea alegerilor

mass media, Jurnal TV, Pro TV, TV8, Unimedia, Agora, diez.md, Ziarul de Garda, Alina Radu, Cornelia Cozonac, presa independenta, Cheianu, Val Butnaru, europalibera, valentina ursu, lorena bogza, manipulare media,

Presa finanțată prin intermediul Ambasadei SUA la Chișinău și prin proiectele NED, autointitulată ”liberă și independentă”, aplică duble standarde în reflectarea turului II al alegerilor prezidențiale din 15 noiembrie 2020.

Potrivit unor observații, portalurile afiliate americanilor și europenilor publică știri provocatoare la adresa votanților din stânga Nistrului, dar laudă și promovează mobilizarea vădită a votanților din diaspora europeană și SUA.

Totodată, presa menționată publică știri despre pretinsele pomeni electorale în favoarea voturilor pentru Igor Dodon, dar nu solicită și nu publică reacția staff-ului electoral al candidatului. Pe de altă parte, aceleași surse nu publică înregistrările video cu pretinsa mită electorală în favoarea Maiei Sandu, fiind preocupați doar de publicarea și promovarea intensă a pozițiilor PAS și a staff-ului Maiei Sandu.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share