Ion Ceban, amenințat cu moartea de mafia panourilor publicitare din Chișinău

După ce a eliberat Chișinăul de peste 1400 de panouri publicitare, Ion Ceban, primarul general al capitalei, s-a ales cu mai multe amenințări, inclusiv cu moartea. Edilul a vorbit despre aceste probleme în timpul emisiunii Puterea a Patra de la N4.

Ceban spune că după lansarea campaniei de scoatere a panourilor publicitare a fost amenințat cu judecată, iar de la unele persoane a primit și avertizări să fie mai atent pe unde merge.

“Mă tot sperie cu judecata și cu nu știu ce, și că “vezi pe unde mai treci drumul”, și tot așa mai departe”, a declarat Ceban.

Acuzat că ar fi monopolizat piața de publicitate stradală și că ar fi oferit-o finanțatorilor PSRM, Ceban a cerut să-i fie prezentat măcar un exemplu.

“Măcar un singur exemplu?! Cine a fost și în ce condiții privilegiate în acest sens? S-a tăiat cu bărdița, absolut laolaltă. Nu s-a întrebat dacă este verde, alb, roșu, negru, sur și tot așa mai departe. Și se va continua acest lucru, v-o spun public”, a declarat Ceban.

Edilul a menționat că și pe piața publicitară vor fi stabilite reguli foarte clare, apoi spațiile pentru panouri vor fi scoase la licitație publică.

Amintim că Ion Ceban a scos la licitație și locurile pentru amplasarea unor gherete, iar după licitații au fost încheiate contracte în valoare de milioane de lei, bani care în trecut nu ajungeau în bugetul Primăriei.

Total
0
Shares
Total
0
Share