Ion Ceban: În 2020, Chișinăul a avut cele mai multe proiecte implementate concomitent, de la independență încoace

În 2020, Chișinăul a avut cele mai multe proiecte implementate concomitent, de la independență încoace. Afirmația a fost făcută de către primarul capitalei, Ion Ceban, în cadrul emisiunii „Moldova în Direct”, de la postul de televiziune Moldova1.

Edilul a specificat că este vorba de proiecte ce țin atât de reparația drumurilor, a trotuarelor, cât și de proiecte implementate în domeniul educațional și în medicină, în pofida situației create de pandemia de COVID-19.

“Oamenii asta văd”, a punctat Ceban.

De asemenea, Ion Ceban a vorbit și despre faptul că în capitală sunt foarte multe probleme, în contextul în care mulți ani la rând nu s-a făcut nimic. “Dar asta nu însemnă că trebuie să dăm mâinile în jos. Trebuie să răsuflecăm aceste mâneci și să municim. Și noi asta facem.”, a afirmat primarul de Chișinău.

Menționăm că, conform sondajului sociologic Vox populi “Anul 2020 în opinia populației din Republica Moldova”, realizat de Asociația Sociologilor și Demografilor, dintre personalitățile politice de la noi din țară, Ion Ceban se situează pe locul patru în încrederea cetățenilor, cu un procentaj de 5,8%.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share