VIDEO // Olesea Stamate a fost împotriva interzicerii Partidului Șor, spune Andrei Năstase

Liderul Platformei Da, Andrei Năstase susține că deputații partidului său au cerut interzicerea Partidului Politic Șor, încă din septembrie 2019, transmite Telegraph.md

Inițiativa aparține parlamentarilor PPDA, Maria Ciobanu și Stela Macari, demersul a fost înaintat către Ministerul Justiției, la data de 25 septembrie 2019. În acea perioadă funcția de ministru al Justiției o deținea, actuala consilieră prezidențială, Olesea Stamate.

Năstase a prezentat pe lângă copia actului inițiativei privind scoaterea în afara legii a PP Șor și un al document, refuzul ministrului Justiției de atunci, Olesea Stamate.

Totuși Platforma DA a fost cea care a inițiat încă în 2019 și inițiativa aparține doamnei Maria Ciobanu și doamnei Stela Macari, deputate în Parlamentul Republicii Moldova din cadrul Platformei DA – o adresă legală, la 25 septembrie 2019, către Ministerul de Justiție. Și pe o scrisorică, iată așa o scrisorică, vine din partea doamnei Stamate – “nu se poate!” Da? Deci de dragul adevărului.” a declarat Andrei Năstase, în cadrul emisiunii “Puterea a Patra” cu Gheorghe Gonța.

Citește și: FOTO // Igor Dodon nu renunță la tradiție și susține în continuare familiile cu mulți copii

Total
0
Shares
 
Total
0
Share