Poziția Partidului „ȘOR” și a Platformei „Pentru Moldova” privind avizul tehnic emis astăzi de Curtea Constituțional

Partidul “ȘOR” și Paltforma “Pentru Moldova” a luat act de tot ce s-a întâmplat astăzi la Curtea Constituțională, transmite Telegraph.md

Reprezentanții platformei “Pentru Moldova” spun că CC a luat această decizie, pentru că așa a vrut președintele Maia Sandu și acest aviz nu este nici pe departe o rezolvare a crizei politice, ci aprofundarea ei.

În loc de stabilitate și gestionarea eficientă a crizei pandemice, Maia Sandu duce această țară și oamenii acestei țări spre nihilism, revoltă și dezorganizare.” se arată în comunicatul formațiunii politice.

Conform celor din “Șor” alegerile anticipate nu sunt o soluție și oamenii știu asta. “Președintele acestei țări taie nu doar ei craca de sub picioare, ci și tuturor oamenilor care așteptau soluții pentru probleme lor, în pline criză economică, pandemică și socială.” spun ei.

Maia Sandu este astăzi în război nu doar cu oponenții ei politici, ci și cu o întreagă țară. Însă va pierde acest război. Păcat doar că, odată cu ea, victime colaterale vor deveni și mulți alți oameni, care n-au nicio vină că au un astfel de președinte, care s-a cocoțat pe orgoliile ei și nu vrea să coboare în ruptul capului de pe piedestalu-i imaginar.

Noi nu ne temem de alegeri anticipate. Suntem sigur pe noi și pe victoria noastră. Dar orice îmbolnăvire, orice moarte de COVID-19 din timpul alegerilor va fi pe conștiința Maiei Sandu.” se arată în comunicatul celor din PP “Șor”.

Citește și: Filip revoltat de decizia CCM: „Aici nu se încheie războiul politic. Abia începe episodul doi”

Total
0
Shares
 
Total
0
Share