Statul american Ohio organizează o loterie, la care pot participa cetățenii vaccinați. 5 dintre ei pot câștiga 1 mil. $

Autoritățile din Ohio organizează o loterie, la care pot participa cetățenii vaccinați anti-Covid-19, iar cinci dintre ei pot câștiga un milion de dolari fiecare.

Această loterie a fost organizată pentru a motiva cât mai multe persoane să se vaccineze anti-Covid-19, transmite abcnews.go.com.

Începând cu data de 26 mai va premia în fiecare săptămână câte o persoană care s-a vaccinat cu cel puțin o doză. În total, vor fi cinci ”câștigători”.

”Știu că unii ar putea spune că sunt nebun, că este o risipă de bani. În realitate, pierderile în acest moment al pandemiei, când oricine se poate vaccina, sunt persoanele care mor din cauza Covid-19”, a spus guvernatorul statului, Mike DeWine.

Extragerile vor fi făcute din baza de date, unde au fost înregistrate persoanele care s-au vaccinat. Oamenii se pot înscrie și prin intermediul unei platforme.

Câștigătorii trebuie să fie cetățeni ai statului, cu vârsta de peste 18 ani și să fie vaccinați înainte de extragere.

De asemenea, statul va organiza și o loterie săptămânală începând cu 26 mai pentru cei cu vârsta sub 18 ani, care se vaccinează. Cinci dintre ei vor primi o bursă de studiu integrală, în cadrul unei facultăți din Ohio.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share