VIDEO // Vladimir Voronin, despre partidele nou-formate: “Au scopul de a încurca lumea”

Președintele PCRM, Vladimir Voronin critică implicarea în alegeri a partidelor recent formate, fără experiență. Conform, liderului comunist aceste formațiuni au scopul de a încurca lumea, transmite Telegraph.md

Voronin declamă aceste partide, spunând că aceste partide “sunt de o zi”, menite să dezorienteze alegătorii, pentru că acestea dispar imediat după trecerea scrutinului electoral.

Totodată, fostul șef de stat amintește că astfel de scheme s-au practicat și în alte scrutine, ca de exemplu, formarea “partidelor-fantome”, unul din ele care a avut aceleași inițiale ca PCRM a reușit chiar să ia șase locuri în Parlament, în cadrul unor alegeri.

“Aș dori ca și pe alte liste să nu fie transfugi, a altor partide, văd că prea mulți concurenți apar, zăpăcesc lumea cu partidele astea. Oamenii nici nu țin minte, persoanele astea nu le mai vede nimeni, apar așa ca ночные бабочки, încolo – încoace, încolo – încoace. Și după ce se termină alegerile – amin! – se uită tot despre ei și nu se mai aude nicioadată – partide de o zi! – iată ce avem noi. Au să încurce lumea. Țineți minte cum au format partide-fantome, cu aceeași inițiale ca la PCRM și ne-au luat șase locuri în Parlament.” a declarat Vladimir Voronin, în cadrul unei emisiuni televizate.

Citește și: VIDEO // Vladimir Voronin dezvăluie cum ajuns să fie cap de listă al Blocului Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor

Total
0
Shares
 
Total
0
Share