Mesajul Președintelui Parlamentului, Zinaida Greceanîi cu ocazia Zilei Copilului

Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi a venit cu un mesaj de felicitare, cu ocazia Zile Internaționale a Copiilor, transmite Telegraph.md

De Ziua internațională a copilului, noi, adulții, trebuie să ne gândim încă o dată, dacă facem totul pentru a oferi generației tinere o copilărie fericită, prosperă, o educație bună și pentru a o proteja de boli și greutăți. Exact atâta bine vor face în viață câtă căldură, bunătate și dragoste primesc acum. Trebuie să facem tot ce ne stă în puteri ca această perioadă frumoasă a vieții să le fie fericită și plină de bucurii.

Ce face Parlamentul pentru aceasta? În primul rând, adoptă legi care să protejeze copiii și familiile lor. În cel de-al doilea rând, promovează un dialog prietenos și inițiative care să motiveze activismul civic al copiilor și tinerilor. Desfășurăm concursuri, tabere de vară, am editat Constituția pe Înțelesul Copiilor, iar în curând vom lansa Platforma Civică, astfel încât vocea copiilor să fie auzită la cel mai înalt nivel, iar drepturile – și mai respectate. Pentru aceasta muncim și vom munci în continuare. Copiii noștri au nevoie de protecție nu numai astăzi, dar în fiecare zi și în fiecare clipă.

Dragi copii, vă doresc să petreceți vacanța în siguranță și în bucurie. Să aveți odihnă minunată și impresii plăcute! Iar celor care urmează să promoveze examene, le doresc multă baftă și curaj. Să nu vă fie frică, în acest an dificil de studii deja ați demonstrat că sunteți luptători și învingători!

Viitor senin tuturor copiilor și tinerilor din Republica Moldova!” a scris Zinaida Greceanîi

Total
0
Shares
Total
0
Share