Greceanîi a transmis o felicitare cu ocazia Zilei Asiguratorului

“În Republica Moldova activează 11 societăți de asigurare sau reasigurare, 41 de brokeri, 64 de agenții de asigurare și agenții bancassurance. Concurența este o precondiție pentru dezvoltarea afacerilor în acest domeniu, pentru extinderea serviciilor și îmbunătățirea calității acestora. De aceea Parlamentul de Legislatura a X-a promovat norme legislative pentru desfășurarea echitabilă a activității participanților la piața de asigurări. Or, o piață de asigurări liberă și performantă are un rol semnificativ în stimularea dezvoltării economiei naționale.

Astăzi, de Ziua Asigurătorului, adresez felicitări foștilor și actualilor angajați de pe piața de asigurări și reasigurări, Companiei Naționale de Asigurări în Medicină, membrilor asociațiilor profesionale, studenților instituțiilor de învățământ profesional superior și mediu.

Profesionalismul Dumneavoastră este solicitat foarte mult, în pofida proceselor inovaționale în domeniul asigurărilor, pentru că omul mereu a fost și va fi pe primul loc. Fie ca munca să vă aducă satisfacție, clienții să vă aprecieze, iar toți împreună să avem în viață cât mai puține riscuri. Vă doresc sănătate, prosperitate, încredere în ziua de astăzi și în cea de mâine!”, este mesajul președintelui Parlamentului.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share