DOC // Un nou scandal legat de fruntașii PAS: Ion Ștefăniță o acuză pe Nicolaescu-Onofrei de abuzuri

Directorul interimar al Agenției de Inspectare și Restaurare a Monumentelor (AIRM), Ion Ștefăniță, acuză deputatul PAS, Liliana Nicolaescu-Onofrei, de abuzuri. Într-o mesaj plasat pe rețelele de socializare, Ștefăniță cere ajutorul conducerii țării, dar și a misiunilor diplomatice acreditate în țara noastră.

„Un mesaj pentru Președinte, Guvern, Parlament, pentru misiunile diplomatice acreditate la Chișinău, declar pe propria răspundere, dacă în 48 de ore, nu încetează presiunile asupra Agenției de inspectare și restaurare a monumentelor, eu, Ștefăniță Ion, voi intra în greva foamei direct din birou. În semn de protest față de acțiunile celor care se consideră “oameni buni”, cu “fapte bune”, cu diplome Harvard. Agenția și-a făcut munca, CV-ul îl vedeți, … apreciat de europeni, dar blamat, presat, amenințat la Chișinău !!!,” a scris Ion Ștefănița.

Șeful AIRM a precizat într-o altă postare că „butonul apăsat vine de la o ex-ministru, care se răfuiește pentru ca l-am eliberat din funcție pe fiul ei, în 2018”. Jurnaliștii au aflat de la Ștefănița că este vorba despre ex-ministru al Educaţiei, actualul deputat PAS, Liliana Nicolaescu-Onofrei.

Ștefăniță a publicat și Ordinul privind efectuarea controlului la AIRM, semnat de către actual ministru al Culturii, Sergiu Prodan, dar și un Ordin similar, din 2019, semnat de ex-ministrul Educației, Liliana Nicolaescu-Onofrei.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share