Dodon: ”Jurnaliștii se interesează dacă e adevărat că am fost citat la Procuratură. Vă anunț că oficial nu am primit niciun fel de citație”

Fostul șef al statului, Igor Dodon, susține că oficial nu a primit citație de la Procuratură, iar dacă acest lucru se va întâmpla, el se va prezenta la organul de anchetă. Totodată, Igor Dodon spune că subiectul Energocom, despre care ar fi vorba, are o vechime de 13 ani și “a fost demult analizat din toate unghiurile și consumat, acest subiect nu conține absolut nimic dubios și incriminator în privința mea personal”.

“S-a încercat și pe timpul statului capturat de Plahotniuc, pe timpul AIE1 și AIE2 sa fie plămădit ceva din acest caz. E un subiect la fel de steril ca acuzația că aș fi ocupat nelegal funcția de Președinte al Federației de Șah, concomitent cu cea de șef de stat. Toate însă au fost puse la locul lor, totul a fost conform legii”, mai spune Igor Dodon.

Președintele de onoare al PSRM este de părerea că acest subiect cu citația la Procuratură e o fumigenă lansată în mass-media, deoarece guvernarea nu știe “ce să mai inventeze pentru a distrage atenția cetățenilor de la tarife, eșecuri, prețuri mari, alegeri antidemocratice la Bălți și căderea PAS-ului în sondaje”.

Igor Dodon a anunțat că nu se află în țară, dar va reveni la Chișinău în scurt timp și va oferi comentarii mai desfășurate pe situația din țară.

“Încercarea de a mă intimida nu va avea sorți de izbândă. Suntem și vom fi întotdeauna gata să ripostăm uzurpatorilor și incompetenților …, chiar dacă și-au schimbat pielea, dar năravul e același”, a conchis Igor Dodon.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share