Ultima oră! Un procuror și un polițist, prinși în Chișinău în timp ce pretindeau mită de 200 000 euro! 

mita, procuror retinut, politia, cna

Doi procurori din cadrul Procuraturii municipiului Chișinău, șeful secției Urmărire penală și un ofițer de urmărire penală de la IP Ciocana, șeful adjunt al Direcției Nr. 2 Crimă Organizată din cadrul INI, dar și un fost angajat al Direcției Nr.3 Poliția Economică, au fost reținuți în cadrul unei operațiuni demarată de către Procuratura Anticorupție.

Persoanele reținute ar fi cerut de la un agent economic o mită în mărime de aproximativ 200.000 de euro, scrie today.md. Sursa a adăugat că în total au fost reținute 6 persoane dintre care, procurorul Roman Clima și colegul său de birou, șeful Secției Urmărire Penală și un ofițer de urmărire penală de la IP Ciocana, șeful adjunct al Direcției Nr. 2 “Crimă Organizată” din cadrul INI, Valentin Samoilă, care este și șef de secție în cadrul aceleași direcții, dar și un fost angajat al Direcției Nr.3 din cadrul INI.

Solicitat telefonic, Bogdan Zumbreanu, șeful CNA nu a confirmat și nici nu a infirmat, dar a declarat că nu are mandat din partea procurorului să vorbească cu presa despre acest caz și ne-a sugerat să-l apelăm pe Viorel Morari șeful Procuraturi Anticorupție. Nici de la Morari nu am putut afla mai multe detalii, ultimul susținând că se află într-o ședință și nu poate vorbi.

Ofițerul de presă al PG a zis că se interesează despre acest caz și va reveni mai târziu.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share