Guvernul apreciază gestul companiei PROIMOBIL: Ne bucurăm să vedem că „Biblioteca de sub brad” unește și solidarizează

“Și agenților imobiliari le stă bine cu brațele pline de cărți!”, a transmis Guvernul, după ce echipa PROIMOBIL a donat o sută de cărți în cadrul proiectului social “Biblioteca de sub brad”.

“Una din cele mai mari companii imobiliare din țară a ales să dăruiască, de sărbători, cărți de povești pentru cei mici, enciclopedii pentru adolescenți și romane pentru cei mai mari. Astfel, și-au propus să încurajeze elevii de orice vârstă să citească, să culeagă noi cunoștințe și să-și lărgească orizonturile. Iar prin cărțile care vor ajunge în spital, vor să aducă multă bucurie, speranță și încredere copiilor suferinzi.

Ne bucurăm să vedem că „Biblioteca de sub brad” unește și solidarizează. Liantul dintre autorități, societatea civilă și oameni de afaceri – va modela și crește o generație de aur a Moldovei”, a apreciat Guvernul.

Astăzi, PROIMOBIL a dăruit peste 100 de cărți în cadrul Campaniei “Biblioteca de sub brad”.

“Fiecare poate deveni un Moș Crăciun, deoarece toate cărțile care vor fi dăruite în cadrul campaniei vor ajunge în biblioteca unei școli, dar și la un spital pentru copii.

Toți cei ce doresc să doneze cărți în cadrul campaniei, sunt așteptați în incinta Guvernului Republicii Moldova (intrarea din strada G. Bănulescu Bodoni), în perioada 20 – 30 decembrie 2022”, a transmis cea mai cunoscută agenție imobiliară din Republica Moldova.

Mai aveți timp azi și mâine să dăruiți cărți în cadrul campaniei „Biblioteca de sub brad”. Cărțile vor ajunge în biblioteca unei școli, dar și la un spital pentru copii. Locație: Guvernul Republicii Moldova, intrarea din strada G. Bănulescu Bodoni, de la ora 08:00 până la 17:00.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share