Veronica Dragalin, după scandalul de azi dimineață: Nu am de gând să plec

“Eu sunt Procurorul-Șef al Procuraturii Anticorupție pe un mandat de 5 ani. Nu am de gând să plec”, este reacția Veronicăi Dragalin, șefa Procuraturii Anticorupție, după incidentul de la CNA.

DOC // Ofițerii CNA, amenințați de Veronica Dragalin, au depus plângere colectivă

“Eu, ca și mulți alții din sistemul de justiție, am ales această profesie pentru că vreau să-mi ajut țara și cetățenii Republicii Moldova.

Corupția și nedreptatea au afectat țara noastră pe parcursul multor generații aducând războaie, destabilizare și sărăcie. Eu am devenit procuror pentru generația bunicilor noștri, care au trecut prin război, deportări și foamete. Eu sunt procuror pentru generația părinților noștri, care au ieșit în PMAN să lupte pentru independență când riscau să fie întâlniți cu tancuri. Noi luptăm pentru generația noastră, care am fost nevoiți să învățăm abecedarul în alfabetul chirilic și să ne simțim străini în țara noastră. Dar cel mai important, noi astăzi, cu toții, luptăm pentru viitoarele generații de copii moldoveni care merită o viață decentă aici, acasă.

Eu sunt Procurorul-Șef al Procuraturii Anticorupție pe un mandat de 5 ani. Nu am de gând să plec. O să lupt în continuare împotriva corupției și pentru justiție, dreptate, egalitate, transparență, și un viitor european”, a scris Dragalin pe Facebook.

Astăzi, ofițerii CNA au depus o plângere colectivă pe numele șefei Procuraturii Anticorupție, Veronica Dragalin, pe care o acuză de intimidare.

Total
0
Shares
Total
0
Share