Adrian Albu, deputat: Urări de succes și sănătate în noul an școlar pentru elevi și profesori

Adrian Albu, deputat

Astăzi, candidatul desemnat al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău, Adrian Albu, a transmis un mesaj cu ocazia începutului noului an școlar.

Albu a dezvăluit că a crescut într-o familie cu buni profesori – bunica sa fiind profesoară de geografie, iar bunicul profesor de fizică și director de școală. Această educație și dragostea pentru carte au fost fundamentale pentru parcursul său educațional și profesional.

În mesajul său, Albu a subliniat rolul crucial al școlii în formarea tinerilor și a societății în ansamblu. El a exprimat admirația și aprecierea sa față de munca învățătorilor, menționând că acești profesioniști sunt cei care pun temelia societății și a viitorului țării.

Cu ocazia începutului noului an școlar, Adrian Albu a transmis urări de succes și sănătate elevilor și a încurajat profesorii să continue munca lor esențială cu răbdare și tenacitate.

”Astăzi am mers și eu la școală, la fel ca și zeci de mii de elevi și alte zeci de mii de părinți, dar și bunei. 1 septembrie mereu a fost o zi specială, cu o încărcătură emoțională deosebită, atât pentru copii, cât și pentru părinți.

Am crescut într-o familie cu bunei profesori. Bunica a fost profesoară de geografie, iar bunelul, profesor de fizică și director de școală. Dragostea de carte mi-a fost insuflată încă de mic și acest lucru mi-a fost util la școală, apoi la universitate și în viață.

Școala este cea care pune temelia vieții. Acolo se acumulează principalele cunoștințe și abilități, se oferă “undița” necesară pentru a “pescui” în viață tot ce este necesar pentru trai.

Am admirat și am apreciat mereu munca învățătorilor, nu doar pentru că sunt dintr-o familie cu bunei profesori, ci pentru că această categorie de oameni sunt cei care pun temelia societății. De investiția lor în capitalul uman al țării, depinde prezentul și, în special, viitorul țării.

Cu ocazia începutului de nou an școlar, le urez succese și sănătate tuturor elevilor, iar profesorilor, multă răbdare și tenacitate în munca grea pe care o au!

Într-un ceas bun cu Doamne Ajută!”, este mesajul deputatului.

Total
0
Shares
Total
0
Share