FOTO // Ilan Șor îndeplinește dorințele copiilor moldoveni. De la laptopuri și vacanțe la mare, până la fideli prieteni patrupezi

În cadrul proiectului „Dorințe de Revelion pentru Moș Crăciun – Ilan Șor”, omul de afaceri și filantropul Ilan Șor a primit peste zece mii de scrisori din partea copiilor moldoveni și a părinților acestora din toată țara, cu urări și rugăminți. Ilan Șor a răspuns imediat la aceste scrisori și a început să îndeplinească dorințele copiilor și ale familiilor acestora. Printre aceste dorințe sunt și lucruri simple, dar foarte importante pentru copii.

„Cineva speră să obțină drept cadou un laptop, cineva să plece la mare, unul visează la o proteză, iar altul – la un mic prieten patruped. Dorințele sunt atât de diverse, dar poartă aceeași încărcătură de credință în miracol! Bineînțeles că, în primul rând, am început să îndeplinesc dorințele celor care au cea mai mare nevoie de asta – ale familiilor cu mulți copii. Nici pe ceilalți nu îi voi lipsi însă de atenție, pentru asta voi avea la dispoziție întregul an 2024”, a menționat Ilan Șor.

Ilițiativa lui Ilan Șor are drept scop să aducă, în noul an, de sărbătorile de iarnă, bucurie și spreanță în viețile copiilor și familiilor lor. El speră că, datorită acestei inițiative, va reuși să ofere emoții pozitive multor copii și părinților lor.

Prin acțiunile sale el demonstrează că fiecare faptă poate schimba viața altor oameni în bine și poate aduce schimbări pozitive în societate.

Amintim că Ilan Șor a lansat acest proiect unic în ajunul Anului Nou, având menirea să susțină copiii din Republica Moldova. El a decis să devină pentru ei un adevărat Moș Crăciun, care îndeplinește dorințe și vise. Scrisorile cu vise din partea copiilor și părinților au fost recepționate până în data de 5 ianuarie.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share