ROMGAZ intră pe piața gazelor naturale din Republica Moldova

Astăzi, la Ambasada României de la Chișinău, șeful misiunii diplomatice a discutat cu conducerea ROMGAZ, reprezentată de directorul general Răzvan Popescu și directorul general adjunct Aristotel Jude, despre consolidarea cooperării între cele două maluri ale Prutului în domeniul energetic.

Un punct major al discuțiilor a fost deschiderea oficială a unei filiale ROMGAZ la Chișinău. Această nouă entitate va avea ca scop principal furnizarea de soluții competitive în domeniul gazelor naturale pe piața din Republica Moldova.

În perioada următoare, compania va depune toate eforturile necesare pentru a obține licențele necesare de operare pe teritoriul țării noastre.

ROMGAZ este cel mai mare producător și principal furnizor de gaze naturale din România. Compania este admisă la tranzacţionare pe piața Bursei de Valori din București și a Bursei din Londra (LSE).

Explorarea geologică, producția de gaz metan, depozitarea gazelor naturale și producția de energie electrică reprezintă doar o parte din activitatea ROMGAZ.

Total
0
Shares
Total
0
Share