Consilierii municipali PAS au lansat astăzi „Școala administratorilor de bloc”

Consilierii municipali PAS au lansat astăzi „Școala administratorilor de bloc” și au prezentat un exemplu de succes de administrare a unei asociații de locatari care au grijă de blocul în care locuiesc și de fiecare locatar, care participă la luarea deciziilor în adoptarea propriilor reguli în bloc, cât și despre felul în care trebuie să fie amenajată curtea.

„Ne propunem să oferim oamenilor o serie de instruiri despre ce înseamnă o asociație de locatari, regimul juridic, cum se creează și se administrează, cum pot implementa proiecte de amenajare a blocului și curții de bloc, mecanisme de obținere a finanțării și multe informații utile cu răspunsurile la întrebările pe care ni le adresați zi de zi voi, locuitorii municipiului Chișinău”, Ivanov Dumitru, vicepreședintele fracțiunii PAS din CMC.

„Este un curs din mai multe module în cadrul căreia veți afla răspunsurile la întrebările pe care le aveți la subiecte precum: asociațiile de condominiu, administrarea acestora, contabilitate, terenul adiacent și cadrul legal al condominiilor – ce schimbări majore aduce legea cu privire la condominiu și ce alte legi sunt relevante”, Anetta Dabija, consilieră municipală PAS.

Invităm cetățenii din Chișinău să aplice la toate cele patru module sau să aleagă unul dintre modulele care cred că ar fi mai relevante pentru dumneavoastră. Atât formularul cât și alte aspecte le puteți găsi pe pagina web a proiectului.

Total
0
Shares
Total
0
Share